Verhuur Kerkgebouw

Bijzonder!

Het kerkgebouw kan, wanneer er geen vieringen zijn, gehuurd worden voor concerten, kooruitvoeringen, huwelijksvieringen, uitvaart- of herdenkingsbijeenkomsten, lezingen en andere bijzondere gelegenheden.

De akoustiek is fantastisch, met dank aan de bijzondere bouw. Het orgel wordt elk jaar bespeeld door bekende organisten – ze komen graag!


De ruimte beschikt over een geluidsinstallatie voor sprekers en kan goed worden verwarmd – grotendeels middels behaaglijke vloerverwarming.

Het totale aantal zitplaatsen in het kerkgebouw bedraagt maximaal 450.
Een email kunt versturen via de contactpagina.

Onze kerk is vanwege het bijzondere interieur en de goede akoestiek bij uitstek geschikt voor muziekuitvoeringen. De parochie zelf organiseert jaarlijks een aantal orgelconcerten maar de kerk wordt ook verhuurd aan koren en orkesten van buitenaf. Doordat een groot aantal zitplaatsen in de kerk bestaat uit stoelen, behoort een flexibele inrichting tot de mogelijkheden. Het bijzondere religieuze karakter van het kerkgebouw en de altaarruimte in het bijzonder dient te worden gerespecteerd.

Voor het verzorgen van gewenste catering (koffie/thee, drankje, hapje) zijn er mogelijkheden in het – eveneens tot de parochie behorende – Verenigingsgebouw Egmond, gelegen om de hoek van de kerk – én tevens binnendoor bereikbaar.