Vieringen ONLINE

Als gevolg van de lockdown en uit solidariteit met de zorg en de gehele samenleving, vinden in de periode van dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari 2021 in onze kerkgebouwen geen vieringen plaats en zijn kerkgebouwen ook voor alle overige activiteiten gesloten.

De vieringen van de vierde zondag van de Advent tot en met de tweede zondag van Epifanie gaan door in de livestream. De kerkdiensten zullen vanuit de beide kathedrale kerken via YouTube worden uitgezonden.

De livestreams vanuit de kathedrale kerk van de H.H. Anna en Maria te Haarlem 
worden uitgezonden op het Youtubekanaal “Oud-Katholiek Haarlem”.
De livestreams vanuit de kathedrale kerk van Sinte Gertrudis te Utrecht 
worden uitgezonden op het Youtubekanaal van “Oud-Katholiek Utrecht”.

Wilt u nog meer informatie hebben over de vieringen, het liturgieboekje of de liturgiewijzer downloaden dan kunt u deze gegevens gemakkelijk vinden via de website van de Oud-Katholieke St. Agnesparochie in Egmond aan Zee. Ook voor alle zon- en feestdagen in de Kersttijd.

Bijna elke avond zal er via de Facebookpagina “Livestream getijdengebed in de coronacrisis” om 09.00 uur een Ochtendgebed zijn vanuit Amersfoort en om 22.00 uur een dagsluiting worden gebeden vanuit de Agneskerk in Egmond aan Zee. Deze worden van te voren per dag aangekondigd.

Voor alle uptodate informatie over álle vieringen vanuit Haarlem en Utrecht is hier de LINK