Dominee Oosterhof op Radio 80

DE EGMONDEN – Als eerste vrouwelijke predikant van de Protestantse Gemeente Schoorl-Groet-Camperduin is Lettie Oosterhof nu een jaar bezig. Tijd voor een interview op de kerkradio.

Zij is zondag 1 maart en maandag 2 maart te beluisteren van 9.00 tot 10.00 uur op de lokale omroep, RTV80. In gesprek met Nel Visser vertelt zij over haar komst in Schoorl. Ook vertelt zij over haar achtergrond en hoe zij predikant is geworden. Zo een eerste jaar in een nieuwe gemeenschap vergt aanpassing van dominee en gemeente. Ook dit komt ter sprake. Bij haar aanstelling heeft zij het gehad over de ‘Vieringen op Wieringen’. In het gesprek kunnen luisteraars horen hoe zij deze vieringen in Schoorl wel of niet heeft kunnen voortzetten. En dan heeft ze het natuurlijk over de verhuizing van het gezin naar Schoorl en hoe dit bevalt.
De uitzending op 1 maart begint met religieuze muziek om 8.00 uur ’s morgens. Van 9.00 tot 10.00 uur is de dominee te beluisteren op Radio 80 (105.9 fm of 96.5 kabel en wereldwijd op www.rtv80.nl.; ook op tv achter de lokale tekst-tv van R80, kanaal 44 Ziggo). Deze uitzending wordt maandagavond 2 maart herhaald na het nieuws van 20.00 uur.

Artikel