Volleybaldag Egmond aan Zee op 2e Paasdag

1 april 2013

 

Informatie volleybaldag op 2e Paasdag te Egmond aan Zee
Voorgaande edities hebben ons al laten zien dat de volleybal dag een populaire OK-activiteit is. Wij rekenen er dit jaar dan ook op dat jullie met massa’s naar de Egmondse kust trekken om daar te strijden voor de meest begeerde prijs van Oud-Katholiek Nederland.
Om je op te geven met je team kan je een email sturen naar wijker.roel@gmail.com. Mocht je geen team hebben maar wel graag mee willen doen, geef je dan individueel op. Wij plaatsen je dan bij een team of maken er één als er voldoende individuele aanmeldingen zijn.
Uiteraard is iedereen welkom op Tweede Paasdag, je kan meedoen met de wedstrijden of je favoriete team aanmoedigen. De kampleiding van de Jeugdkampen organiseert dit jaar de volleybaldag. Het thema van de kampen van dit jaar willen wij graag terug laten komen gedurende de dag. Het thema is “In de ruimte”. Trek je astronautenpak aan, wees het zonnetje in huis en plak een lichtgevende ster op je voorhoofd. Voor de meest originele supporter is er een bijzondere prijs.
Uiterlijke inschrijfdatum is 25 maart. Zorg dus dat je voor die tijd je team of jezelf hebt aangemeld zodat er een programma en wedstrijdschema gemaakt kunnen worden. 

Het toernooi wordt gehouden in Sporthal De Watertoren in Egmond aan Zee. Het programma is als volgt:
10.00 uur Viering in de Oud-Katholieke kerk – Aansluitend koffie en thee in het Verenigingsgebouw 
12.00 uur De sporthal is open
12.30 uur Opening door Pastoor Rudolf Scheltinga
12.45 uur Start eerste wedstrijden
16.00 uur Prijsuitreiking door Pastoor Rudolf Scheltinga

Routebeschrijvingen:
Oud-Katholieke kerk St. Agnes
Voorstraat 112, 1931 AN Egmond aan Zee
Google maps locatie voor de kerk: http://goo.gl/maps/Y6Sy7

Sporthal de Watertoren
Watertorenweg 36, 1931 BA Egmond aan Zee
Google maps locatie voor de sporthal: http://goo.gl/maps/2ahd3