Kerstaktie 2011

BERGEN-NH – Kerken Solidair, Arme kant, afd. Bergen, Egmond en Schoorl. Met de feestdagen alweer in zicht wil onze werkgroep opnieuw uw aandacht vragen voor de eindejaarsgift aan mensen in onze gemeente die van een minimumuitkering moeten rondkomen.

Wij moeten helaas weer vaststellen dat er aan de bezuinigingsronden geen eind lijkt te komen. Hierdoor geraken steeds meer mensen vaker en sneller in de schulden. Ondanks alle goede wil van de gemeentelijke dienst is het minimum te laag. Ook wij kunnen dat niet veranderen, maar wel aandacht vragen voor deze stille armoede en waar mogelijk protesteren. Een bescheiden gift gedurende de feestdagen is dan ook zeer welkom. Dit jaar bedraagt deze bijdrage 80 euro per gezin Ook dit jaar hopen wij weer onze dorpsgenoten die in deze omstandigheden verkeren met deze bescheiden gift te verblijden. Mede dankzij de bijdragen van kerken en particulieren kunnen wij een en ander realiseren.

Wij vragen U daarom onze actie weer te ondersteunen met Uw jaarlijkse bijdrage op giro 223801 t.n.v. Arme kant van NL. afd. Bergen NH.

Namens de werkgroep hartelijk dank.

Voor inlichtingen:
Elly Molenkamp tel: 072-5812005
Jan Hink tel; 072-5896029
Jos Frumau tel: 072-5091895 
Rietje Roebeling tel: 072-5092387

Een activiteit van de werkgroep ARME KANT /KERKEN SOLIDAIR afdeling Bergen