Seasingers nieuws 🎶🎶🎶🎶🎶🎶

Seasingers nieuws      🎶🎶🎶🎶🎶🎶

Als u dit leest, dan is het lente, voorjaar, tijd voor tulpen en narcissen, om u te verheugen op de dagen die lengen, op Pasen, of misschien zijn de Paasdagen juist geweest als u dit leest. In ieder geval een tijd waarin vroeger, en nog, de grote schoonmaak werd gedaan, en zo voelt dat ook, we gaan weer meer naar buiten, zijn blijer, en samen in geloof, en samen in onze kerk met de Seasingers.

Even een terugblik, wat een prachtige, indrukwekkende Dienst hebben we samen met het Kerkkoor muzikaal mogen ondersteunen tijdens de priesterwijding van pastoor Age Kramer, heel bijzonder!

‘Ons’  David-kwartet’ hebben we afgesloten tijdens de Gezinsdienst op 12 maart jl, mooi en spannend, ook voor ons als koor !

Nu repeteren we voor de Vlotte Dienst op zaterdag 16 april om 17.00, en Gezinsdienst op zaterdag 21 mei, 17.00 uur.

En natuurlijk is er op 15 juni, tijdens de 3e braderie van dit jaar, een Gospelinstuif, combo, Age Kramer, schijftrompet, Cor Martini, drums, en Marielle Tromp-Zentveld, piano, zorgen wederom voor de muzikale noot en ondersteuning, terwijl wij als koor de sterren van de hemel proberen te zingen onder leiding van onze dirigente, Wilma Kramer.

Iedereen is van harte welkom om het samen te beleven en genieten, tot ziens en ‘zing ze’ in onze kerk !

Seasingers.    🎤🎤🎤🎤🎤🎤