Kerk in de steigers!

’t is al begonnen …..

Afgelopen woensdag, donderdag en vrijdag werd er hard gewerkt om de steigers aan de oost-zijde van ons kerkgebouw geplaatst te krijgen. Een hele klus, welke met grote nauwkeurigheid diende te gebeuren. Een dergelijke constructie wordt ook gekeurd voordat deze gebruikt mag worden. Regelmatig kwam de waterpas er aan te pas! Een staaltje bouwtechniek werd er getoond. Het geheel werd in gepakt, zoals u kunt zien op de foto.

Aan de west-zijde van de kerk zal ook een dergelijke steiger komen – maar niet nádat de gemeente Bergen-NH daarvoor een vergunning gegeven heeft. Een vergunning voor de oost-zijde is niet nodig, omdat die geheel op eigen grond staat en ook vanaf die eigen grond geheel toegankelijk is.

Maandagochtend heel vroeg – dank aan het wederom zó vroeg uitrijden van de karren van de Oud-PapierGroep! – worden de nieuwe leien gebracht – zo’n 12.000 (!) stuks. Dank ook aan de omwonenden die enige overlast van aanvoer en straks van afvoer voor lief nemen. Hou vooral de website in de gaten voor de foto’s en – zo mogelijk – verhalen.

En hebt u tips, suggesties op opmerkingen, schroom ze niet aan het kerkbestuur door te geven.
Klik HIER voor de contactgegevens. 


Planning van werkzaamheden. Een overzicht zoals dat hangt achter in de kerk, op ’t prikbord.


Als u door de ramen aan de oost-zijde naar buiten kijkt, ziet u de steigers!