1 april: Vastenactiefair!

Investeer & Maak meer!

Beste jongeren van de St. Agnesparochie!
Jullie worden
 uitgenodigd uit om de uitdaging aan te gaan:
Investeer & Maak meer.

Wat is de bedoeling?
Op zondag 1 april 2012 (géén grap!!!) organiseren we met jullie medewerking een Vastenactiefair! In het Verenigingsgebouw Egmond, Julianastraat 5, Egmond aan Zee, komen marktkramen te staan. Jullie zijn daar de verkopers van je eigen bedachte en gemaakte (of ingekochte) producten. Je hebt daarvoor ieder een tafel ter beschikking om je eigen koopwaar aan te bieden. De tafel mag je zo aantrekkelijk maken als je zelf wilt, maar het gaat natuurlijk vooral om wat je verkoopt!

Het geld dat je op de Fair verdient is bedoeld voor de Vastenactie*. Om je op weg te helpen investeert de parochie €5, – in jou & in jouw idee om geld te verdienen. Voor degene met de meeste winst is er eeuwige roem, een ereplaats op het prikbord in de kerk én een vermelding in ons parochieblad ’t Scheepje én 2 bioscoopbonnen!

*De vastenactie is dit jaar bedoeld om een jongerenpastor aan te stellen en jeugd-Bijbels te kunnen kopen voor de Anglicaanse Kerk in Mozambique, voor het bisdom Niassa, met bisschop Mark van Koevering, een Amerikaan met Nederlandse wortels is sinds 2002 bisschop van dit immens diocees. Jaarlijks treden vele duizenden nieuwe mensen toe tot de kerk.

Lees verder:  http://egmond.okkn.nl/fman/453.doc