Rond de Waterput: De Oud-Katholieke Kerk van Nederland

Bisschoppen die gekozen worden, mannen en vrouwen als priester, gehuwd en ongehuwd, een duidelijke rol voor de leken, ook in het bestuur van de kerk, een synodale kerkvergadering. Een kleine katholieke kerk met grootse idealen! Nieuwsgierig naar dit kerkgenootschap? Kom dan op maandag 15 november 2010 naar het Willibordushuis, Westerweg 267, 1852 AG Heiloo.

Uitgenodigd is de nieuwe pastoor van de Oud-Katholieke Parochie van de Egmonden. Zelf van oorsprong van Rooms-Katholieke huize – werkzaam geweest als pastoraal werker in een aantal parochies – overgestapt, al weer heel wat jaren geleden, naar de Oud-Katholieke Kerk van Nederland, diaken en priester gewijd en sinds kort pastoor in de Egmonden.

Kerk-zijn in deze tijd de moeite waard voor zoekers en vinders, voor jong en oud, voor super gelovig, iedere zondag praktiserend of enkel bij hoogtijdagen. Hoor hoe de Oud-Katholieke Kerk put uit de bronnen van de traditie, gevoed wordt door het geloof van de voorouders, op hun schouders kerk van nú wil zijn in de wereld van vandaag.

Met onderstaande link vindt u het gehele programmaboekje voor het seizoen 2010/2011.
http://www.willibrorduskerk-heiloo.nl/rond-de-waterput/index.html