Aannemen op zondag 6 juni 2010: “Wie breekt het brood?”

Acht kinderen: vier meisjes + vier jongens

Bregje Buis
Jet Dekker
Pim Dekker
Hessel Hof
Rose Horstman
Teuntje-Claire Horstman
Bernd de Ruijter
Bjarne Wijker

zijn de acht kinderen die op zondag 6 juni tijdens de Gezinsmis van 10.00 uur zullen worden aangenomen. Zij ontvangen in deze Eucharistieviering voor de eerste keer de H. Communie: het Lichaam en Bloed van Christus.

Vanaf september 2009 zijn deze kinderen, samen met pastoor Koos van Oosterhout (t/m januari 2010) en Caroline Offerhaus en pastoor Scheltinga (vanaf februari 2010) bezig geweest om zich voor te bereiden op deze voor hen en hun ouders en familie belangrijke dag. Ook voor ons als parochie is het een belangrijke dag, omdat er 8 jonge parochianen meer bij de kerk en de kerkdiensten betrokken zullen zijn. Eén van de kinderen is reeds misdienaar. En aantal anderen heeft inmiddels ook gezegd graag misdienaar te zullen worden.

Van de kinderen hangt achter in de kerk – bij de deur waar u binnenkomt – een foto met een korte tekst erbij, zodat u kunt zien en lezen om wie en over wie het gaat.

We hopen aanstaande zondag op een volle kerk.
Aan de viering wordt medewerking verleend door het gospelkoor de Seasingers.

Na afloop kunt u de kinderen feliciteren en is er een gezellig samenzijn in het Verenigingsgebouw Egmond aan de Julianastraat 5.

Het belooft een mooie dag te worden, ook wat het weer betreft!