Uit de parochie

Als u dit leest, is het nieuwe werkjaar alweer op volle toeren. De verenigingen zijn weer begonnen en de Fancy Fair staat voor de deur. Ik hoop dat we met elkaar weer een plezierig en zinvol werkjaar zullen hebben.

In de zomer hebben we afscheid moeten nemen van drie leden van onze parochie. Op 6 augustus overleed, slechts enkele jaren na zijn vrouw, Hendrik Zwaaij in de leeftijd van 80 jaar. Op 24 augustus overleed Jansje Gravemaker-Gouda, die 75 jaar is geworden. Uit de kring van de vaste kerkgangers moeten wij Jacob Visser missen, die op 26 augustus is overleden in de leeftijd van 85 jaar. Het ging al enige tijd minder goed met hem, maar we gedenken in hem een trouw en meelevend lid van onze parochie. Mogen alle overledenen nu leven in het licht van God.

Door de doop werd Jitze Martinus Anthony Spit opgenomen in de gemeenschap van Jezus Christus. Hij is de zoon van Richard Spit en Chrétienne Nielen. Ze zijn woonachtig in Heiloo, maar voelen zich betrokken bij de Egmondse parochie. Jitze, welkom in ons midden.

Pastoor Mattijs Ploeger