Allerheiligen met gedachtenis van Allerzielen

Op de eerste zondag van november

Ieder jaar is de gedachtenis van Allerzielen een belangrijke en indrukwekkend moment in het kerk-zijn als parochie. Het is dé gelegenheid waarop wij als parochiegemeenschap diegenen herdenken en bij name noemen die in de afgelopen twee jaar overleden zijn. We komen dan bij elkaar voor de viering van de H. Eucharistie in de parochiekerk van St. Agnes aan de Voorstraat 112 in Egmond aan Zee.

Zij die een dierbare hebben verloren in het afgelopen twee jaar, nodig ik bijzonder uit om deze viering met ons mee te maken: de naam van hun dierbare overledene zal dan ook genoemd worden in de voorbede en voor hem/haar zal een kaars ter nagedachtenis en gebed worden ontstoken.

U bent allen van harte welkom in deze viering.

Aansluitend aan de viering is er – vanwege corona-maatregelen – geen koffie/thee drinken in het ‘Verenigingsgebouw Egmond’ aan de Julianastraat 5 in Egmond aan Zee.

Vanaf 2019 wordt deze gedachtenis van Allerzielen gecombineerd met de viering van Allerheiligen op de eerste zondag in november. Aanvang van de viering is 10.00 uur. 

Pastoor Rudolf Scheltinga.