Een nieuw begin op RTV80

01-01-2012 – 09.00 uur

De KERKradio van RTV80 is ook op de eerste dag van het nieuwe jaar present! De leden van de werkgroep praten met elkaar over wat voor hen persoonlijk een nieuw begin betekent. Voor de een is er iedere dag de mogelijkheid van een nieuw begin, voor de ander kan het overlijden van zijn of haar ouders een heel nieuwe levensperiode inluiden.

Aan het begin van het jaar neemt iedereen zich veel voor, start soms met iets nieuws, of gebruikt een nieuw thema. Pastoor Rudolf Scheltinga van de Oud-Katholieke Kerk heeft bijvoorbeeld voor 2012 het thema verbinding gekozen. Hoe kun je als kerk contacten onderhouden met de mensen die daar niet mee verbonden zijn? Velen zullen zich herkennen in één van de onderwerpen.

De muziek in het programma is van de Italiaanse tenor Luciano Paverotti. Die als kind ook graag voetbalde, maar ook in het kerkkoor zong. In deze uitzending wordt ook afscheid genomen van Engelien Groot, zij was meer dan tien jaar de secretaresse van de werkgroep. Haar plaats wordt opgevuld door een nieuw lid, te weten Marina Swier-Schenk.

De uitzending begint op 1 januari 2012 om 8.00 uur met het muziekprogramma van Evert Spee uit Bergen,
gevolgd door het gespreksprogramma onder de titel: ‘Een nieuw begin’ om 9.00 uur.
De herhaling is maandagavond 2 januari om 20.00 uur en om 21.00 uur het muziekprogramma.

Radio 80 is op de volgende manier te beluisteren :
•   Via de ether op 105.9 FM en op de kabel op 96.6 FM.
•   Via Ziggo DIGITAAL is de radio op uw tv-kanaal 44 te ontvangen 
      en ook op de vertrouwde kabelkrant van de gemeente Bergen analoog.
 •   Wereldwijd via internet: www.rtv80.nl. Op deze site is ook